GanRe

Ucapan Terima kasih dan Mohon Dukungan Duta KBB yang menjadi Perwakilan Jawa Barat untuk di tingkat Nasiona

Assalamu’alaikum warahmatullah. Sampurasun !!! WIlujeng wengi sadayana. yauri didieu atas nami pribadi sareng atas nami tim duta wawakil kbb ka provinsi kamari, bade ngahaturnuhun keun pisan ka sadayana, anu parantos ngambimbing, nga bina yauri, sareng masihan dukungan anu teu seep2 kanggo kalancaran yauri ngiring seleksi di provinsi kamari. Alhamdulillah berkat dorongan, binaan, bimbingan sareng dukungan ti sadayana, Yauri dipasihan Bonus ti Allah janten Pinunjul kahiji Duta GenRe Putra Jalur Masyarakat Provinsi Jawa Barat 2018. sareng rekan yauri oge Leviana Belianti janten Pinunjul Kahiji Duta GenRe Putri Jalur Masyarakat Provinsi Jawa Barat 2018, Dian Permata Sari janten pinunjul kahiji Duta GenRE Putri Jalur Pendidikan Provinsi Jawa Barat 2018, sareng Reynaldi janten Pinunjul kadua Duta GenRe Putra Jalur Pendidikan Provinsi Jawa Barat 2018. Alhamduliilah ieu sadayana kasaean kanggo urang sadayana, kamenangan kanggo Tim Pembimbing sareng Pembina, PIK R Formasi, Kanggo Tim Duta KBB, sareng sadaya wargi Bandung Barat. sareng nyuhunkeun dukungan sreng do’ana ti sadayana kanggo abdi, levi sareng dian anu janten wawakil jawa barat ka nasional mugia dilancarkeun, dikuatkeun tur di pasihan kasaean kanggo bandung barat sreng jawa barat di Nasional Aamiin Allahumma Aamiin. sakali deui haturnuhun pisan 🙏🙏💪💪❣ #KBBOMATEDANKEUN

Tags
Show More

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Hubungi Kami disini
Close
%d blogger menyukai ini: